Кевин Костнър заби 20 г. по-млада певачка

0

След тежкия развод холивудската звезда Кевин Костнър реши да се разтуши в компанията на близо 20 години по-млада певица.

Актьорът остави в миналото бракоразводните си драми и вече се радва на нова любов – певицата Джуъл. Кадри с любовните приключения на двойката вече се появиха в медиите. Стана ясно, че те са били в компанията на приятели на частния остров на милиардера Ричард Брансън.

Освен че там влюбените посрещнали Деня на благодарността, те присъствали и заради фондацията на Джуъл, която събира средства в помощ на талантливи деца.

Джуъл

TMZ съобщава, че 68-годишният актьор и 49-годишната певица са летели заедно до Карибите и са прекарали повече от седмица в разходки и забавления. Именно там връзката им преминала от флирт в по-сериозни отношения.

След като новината за новата връзка на Костнър стана медийно достояние, бившата му съпруга Кристин заяви, че е щастлива, че той е избрал достойна и сериозна жена, с която да започне нова връзка, тъй като не иска някоя „млада бамбина“ да гледа децата ѝ, когато те са в дома на баща си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.