Кевин Спейси влезе в болница, изтръпна му ръката

0

Актьорът Кевин Спейси е бил отведен в болница, по спешност, заради опасения от сърдечен удар, след като едната ръка му ръка изтръпнала, съобщава People.

64-годишната звезда разкри, че му е направено ЯМР скенер, след като не усещал ръката си за осем секунди, докато бил на 15-ия Международен филмов фестивал в Ташкент, според Los Angeles Times.

„Г-н Спейси беше откаран в медицински център поради здравословни проблеми. Той беше прегледан от лекарите и се установи, че няма проблем със сърцето“, каза източник пред изданието.

Връщайки се на фестивала по-късно същата вечер, Спейси се появи на сцената и се обърна към публиката, уверявайки почитателите си, че е добре. 

„Това наистина ме накара да отделя момент и да се замисля колко крехък е животът – за всички нас“, коментира той.

Актьорът от „Американски прелести“ сподели повече подробности за страховете си за здравето му.

„Днес преживях нещо неочаквано тук“, каза той, припомняйки си посещението си в местен музей. „Гледах тези невероятни стенописи и внезапно усетих, че цялата ми лява ръка изтръпва за около осем секунди. Прекарах следобеда в болницата, правейки различни тестове. Персоналът се погрижи за мен и дори ме подложи на ЯМР. Всичко се оказа напълно нормално и съм благодарен, че не е нещо по-сериозно“, продължи той. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.