Кирил Добрев остана без кредитна карта заради Корнелия

0

Кирил Добрев не може да поднови кредитната си карта – още е вписан в Националния съвет на БСП, откъдето бе изгонен от шайката около Корнелия Нинова.

За това разказа самият той във фейсбук. Причината е, че при издаване на нова карта клиентът попълва декларация дали е част от ръководен орган на партия. Оказало се, че и в двата случая Добрев ще попълни документ с невярно съдържание, тъй като ВАС е постановил, че той е част от БСП, а партията казва, че не е.

Ето и целия му пост:

Имам точно 5000 приятели във Фейсбук от всички професии и възрастови групи и пол. Безсилен съм да реша един прозаичен казус и моля за съвет. 🙃

Преди 1 година, заедно с други мои приятели, една жена ме изключи от БСП за 2 път и то отново с измама.

Да си призная не страдам особено. Преди Нова година отивам в банката, за да си подновя кредитната карта. Попълвам документите и съм в очакваме на новата карта. Днес получавам обаждане от отдел сигурност, че съм попълнил документи с невярно съдържание. Леко се напрегнах. Нищо, че в България имахме премиер, попълнил декларация с невярно съдържание, подобно обаждане ме изненада. Оказва се, че според банката аз съм спестил , че съм част от партиен ръководен орган… Подписал съм се под документ с невярно съдържание.

Как съм „спестил“, като според една жена нямам общо с партията. Нося документи, решения, медийни публикации, а отсреща ми отварят АПИС и чета- Кирил Николаев Добрев член на НС на БСП. Защо ни заблуждавате г-н Добрев, да не кажем лъжете…

Ако пък разпиша декларация че съм част от ръководен орган пак лъжа….

Та молбата ми е огромна. Как да направя така, че да не лъжа никой освен себе си …..

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.