Колегите на Алек Болдуин го направиха на две стотинки

0

Алек Болдуин, който се измъкна от обвинението в неволно убийство заради смъртоносната стрелба по оператора на снимачната площадка на филма „Ръжда“ в Ню Мексико, ужаси опечалените му колеги, предава RadarOnline.com.

„Те смятат, че е крайно безчувствено да се празнува толкова шумно, като се има предвид, че някой, когото всички те са познавали и обичали, е загинал по такъв ужасен начин“, споделя източник пред изданието. Въпреки твърденията, че 65-годишният Болдуин „не е натискал спусъка на пистолета, с който е убита Халина Хъчинс“, обвиненията срещу актьора бяха свалени „без предразсъдъци“ на 20-и април, макар че все още продължаващото разследване може да доведе до нови съдебни дела срещу звездата в бъдеще. Болдуин уреди граждански иск, предявен от съпруга на Хъчинс Матю и сина им, но условията на сделката са запечатани. А иначе той се е върнал, за да довърши снимките на филма, които в момента се провеждат в Монтана.

„Много хора смятат, че Алек се е измъкнал от куршума – ако ми позволите този израз“, казва източник и допълва: „Те (колегите му) не смятат, че той трябва да прави победни обиколки, след като Халина умря по такъв ужасен начин!“

Източниците твърдят, че операторката – която е била на 42 години тогава, е била харесвана от актьорите и екипа, докато симпатиите към Алек са избледнели бързо след трагичния инцидент на 21 октомври 2021 г.

„Всички смятат, че Халина е умряла ненужно“, споделя и друг източник, според когото „някои от тях дори могат да напуснат продукцията“. Както първо съобщи изданието, адвокатите на Болдуин се изказаха, след като прокурорите обявиха, че се отказват от наказателните обвинения.

Люк Никас и Алекс Спиро, заявиха: „Доволни сме от решението за прекратяване на делото срещу Алек Болдуин и насърчаваме провеждането на подходящо разследване на фактите и обстоятелствата на този трагичен инцидент.“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.