КОШМАР! Певица потрошена от бившия си мъж

0

Певицата Сибила Серафимова е била пребита от бившия си приятел. Жената е в „Пирогов“ със сменена тазобедрена става, разказа самата тя пред bTV

Вокалистката на група „Виолетов генерал“, която бе известна у нас в края на 80-те, споделя, че имала връзка с мъжа преди 10 години. Тогава също се случвало да проявява агресия, а наскоро я нападнал в центъра на София. От 10 дни тя е в болница.

„На 6 ноември се прибирах към вкъщи и бях нападната на улицата от моя бивш приятел. Това се случва в София на пресечката между бул. „Дондуков“ и ул. „Кракра“. Бяхме на парти за рожден ден, но не заедно, а всеки поотделно беше отишъл при наш общ приятел. На прибиране, когато пресичах улицата, той ме догони и измърмори нещо. Аз си изваждах телефона, той го изби от ръката ми и го взе“, споделя Сибила Серафим.

Нападението станало около полунощ.

„Побягнах неистово към тъмната улица „Янко Сакъзов“. Догони ме. Казах му да ми върне веднага телефона. Той го държеше високо. Замахнах, бях бясна, да си взема телефона и в този момент получих такъв безумен удар, толкова силен, че излетях“, добавя тя.

„Най-скандалното за мен е това, че той не осъзна, че трябва да извика Бърза помощ. Продължаваше да се опитва да ме вдига, да ме дърпа и да ми казва, че съм актриса, която играе. Успя да убеди и хората около мен, които минаваха и спираха“, разказва певицата.

Когато дошъл екип на Спешна помощ, станало ясно, че има счупена тазобедрена става. Ставата ѝ е била сменена с изкуствена, а изпълнителката все още е в „Пирогов“. Има и счупено рамо.

„Аз се опитах да се предпазя, но ме застигна 10 години по-късно. 10 години минаха от раздялата. Причината е неговият характер и това, че аз живея живот, в който той не е и няма как да бъде. Той казва, че много ме обича и съм жената на живота му. Явно това е начинът да го покаже“, добавя Сибила Серафим.

Тя е подала сигнал до МВР, предстоят и дела. „Аз ще се боря за всички жени, които са жертви на такива безумни посегателства. Дори да не са възпитани тези мъже в мъжка доблест и нравственост, законът трябва да ги превъзпита. Няма друг начин“, категорична е певицата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.