Кошмари в Двореца: Вижте за какво Камила и принц Хари се скараха жестоко

0

Камила и принц Хари жестоко се скарали при скорошното му пристигане в Двореца, за да види баща си, след като научил за диагнозата му, съобщи изданието Radar, като се позова на информация на придворен, говорил пред National Enquire.

Според източника кралицата „отредила“ на доведения си син само 30-минутен разговор с крал Чарлз, като му наредила никога повече да не се връща, пише Radar. „Нейно Величество беше ядосана, че Хари е долетял от Калифорния, без да получи одобрение от Двореца, и е дошъл, само за да си направи ПР“, разказал той пред National Enquire.

Radar и Cosmopolitan пък пишат, че херцогът на Съсекс е накарал 75-годишния крал Чарлз III, на когото според мнозина остават само шест месеца живот, да го чака с часове, а след това е поискал мащехата му да бъде изгонена от стаята, докато той разговаря с баща си. „Казаха ми, че Камила била възмутена“, довери придворният. „От години тя не харесва Хари.“

Неприязънта между Камила и принца датира от времето, когато той публично я обвини, че е развалила брака на майка му Даяна с Чарлз – и я заклейми като „опасна“ и „зла“. Хари също така я посочи като източникът, който е пускал истории за кралските особи до британската преса в предполагаем опит да реабилитира опетнения си имидж.

„Камила понасяше всичко, но използването на рака на съпруга й като ПР е последната капка“, каза източникът пред изданието. „Чухме, че след срещата тя казва на Хари, че е позор за баща си, семейството и монархията. Даде му ясно да разбере, че не е желан.“ Radar пише още, че семейната вражда е толкова сериозна, че „Камила и принц Уилям са оставили настрана омразата си един към друг и са обединили усилията си, за да изгонят Хари и съпругата му Меган Маркъл“.

„Нейно Величество обвинява Хари и Меган за стреса и унижението, което предизвикаха, след като се отказаха от титлите си“, допълни запознатият. „А Уилям никога няма да прости на Хари за нападките му към него и Кейт“. Според източникът Камила и Уилям молят Чарлз да предприеме драстични действия. „Те искат Хари да бъде отрязан от линията на наследяване и да бъде изваден от завещанието на монарха, което възлиза на 2 млрд. долара“. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.