Костадин Велков взе 100 000 и стана победител във „Фермата“

0

Победител в едно от знаковите тв шоута „Фермата“ стана Костадин Велков.
Той бе избран чрез три способа – битки на арената, гласуване на участниците от сезона и вота на зрителите. Костадин взе и голямата награда от 100 000 лева.
На шесто място този сезон остана Линда Бонева. С 9% се класира Мартина Сергиева, съответно на пето място. Четвърти стана Георги Георгиев, а на трето място с 11% зрителски вот остана Андрей Стефанов. Втора стана Емилия Георгиева.

Водещи отново бяха Иван, Андрей и Гергана Гунчева
Снимка: Би Ти Ви кадър
Водещи отново бяха Иван, Андрей и Гергана Гунчева Снимка: Би Ти Ви кадър

Девети сезон на „Фермата“ роди и любов. Двама от участниците са двойка, стана ясно преди минути на старта на финала на риалитито.
Става дума за финалиста Георги Георгиев и последната отпаднала от премето на Елбетица“ Присияна Люцканова. Те са съответно на 32 и 23 години.
Единият от водещите Иван Христов изведе Присияна от публиката и двамата с Георги се целунаха пред всички. Финалът се излъчва на живо, като всичко показано досега бе на запис.


След отпадането си тя бе разкрила в ефира на „Преди обед“, че е влязла в риалитито необвързана, а е излязла с гадже, но категорично отказа да назове кой е мъжът на сърцето й.
Малко преди края на „Фермата“ водещите Иван и Андрей, в очарователната компания на Гергана Гунчева съобщиха, че слагат началото на записванията за кастинг за предаването за догодина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.