Шеф на ресторант изгони Жерар Пике и новата му. Бил фен на Шакира

0

Футболистът Жерар Пике и новото му гадже Клара Чиа Марти, заради която заряза Шакира и двете им деца, са били изгонени от японски ресторант в Барселона. Причината е, че собственикът на заведението е супер фенна Шакира, а персоналът му явно е бил подготвен за такива ситуации – сервитьорът отказал на Клара Чиа и Пике да ги обслужи и заявил, че не са добре дошли и по-добре да си тръгнат. 

Клара се била натъжила и двама се изнесли бързо към колата и журналистите, които ходят по петите им, ги заснели.

Списание „Marca“ пише, че бившият централен защитник на Барселона и неговата 23-годишна приятелка си тръгнали от ресторанта, преди да бъдат изгонени. Разпространява се и видео по темата.

Шакира, от своя страна, очевидно продължава с играта на нерви и заявява на бившия си любим Жерар Пике, че „вече не е добре дошъл“, в чисто новата си дис песен – парче, чиято основна цел е да атакува вербално някой друг, обикновено друг изпълнител.

Тя продължава с думите: „Животът, който живяхме заедно, го забравих. И това е, което те обиди. Но животът стана още по-добър за мен. Вече не си добре дошъл тук“.

И още: „Видях какво хвърли по мен приятелката ти. Това дори не ме ядосва, смея се, смея се“. 

Шакира пее заедно с друга колумбийска звезда Карол Джи, която се раздели с пуерториканския рапър Ануел АА преди две години.

Смята се, че песента е насочена и към бившето гадже на Карол, пише Дир.бг.

Новата песен следва тази с аржентинския диджей Bizarrap от миналия месец, в която Шакира се сравни с Rolex, а Клара Чиа – с Casio.

В последната, която ще бъде включена в новия албум на Карол, Шакира пее още: „Кажи на новото си гадже, че не се състезавам за мъже.“

Намеква още, че Пике е правил опит да се съберат. „И сега искаш да се върнеш, лайкваш снимките ми.“

Известно е, че Шакира говори за личния си живот в много от песните си.

Едно от парчетата й беше посветено на сина на бивш аржентински президент, с когото се срещаше, преди да започне връзка с Пике.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.