Край! Нова телевизия загуби Нана (СНИМКИ)

0

Нана Гладуиш окончателно напуска „Съдебен спор“. Една от най-колоритните тв водещи взе решение, че се оттегля от телевизията и занапред ще си почива. Тя напуска предаването и Нова телевизия и отива да живее в САЩ.

Отвъд Океана вече от няколко месеца съпругът й Джонатан развива успешен бизнес, пише в новия си брой седмичника „Уикенд“. Британецът се е преместил в Щатите много преди Нана заради своята работа.Още миналата есен бе съобщено, че американската компания ResultsCX купува основаната от него „Сиксти кей“. Създадена през 2008 година, към миналата година в нея работеха 1300 души. Най-вероятно тази смяна на собствеността е в основата на преместването на милионера Джонатан зад океана.

В продължение на няколко месеца Нана правела опити да бъде едновременно и на работа, и с мъжа си. Тя пътувала често до Америка и обратно и това е причината за изчезването й от ефира на „Съдебен спор“ от време на време, допълва „Уикенд“. До Нова година тя ще продължи да се изявява като водеща, но от Нова телевизия активно й търсят заместник. Държи се това отново да бъде жена, заради силното присъствие на главния редектор Жоро Игнатов. Засега имало четири фаворитки за мястото, но тепърва ще се проведе кастинг, на който да бъде избрана достойна заместничка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.