Лили Иванова хвърля 10 бона за парно

0

Рекордните 10 хиляди лева за парно плаща за отоплителен сезон примата на българската естрада Лили Иванова. Нейни съседи от престижната кооперация на столичната ул. „Оборище“, в която тя от десетилетия живее, издават, че месечните ѝ фактури варирали между 1000 и 2000 лева в зависимост от температурите навън. Певицата се топлела плътно от октомври до април. Всички радиатори в мезонета ѝ работели на пълни обороти, а за да се чувства комфортно у дома, където звездата прекарва повечето си време, не правела никакви икономии.

Жилището на Лили, намиращо се на пъпа на София, се простира на внушителните 245 квадрата, като към него има и цели 50 кв. м отопляемо мазе и гараж, както и тераса, която тя ползва като частна спа зона. Певицата биела по сметки всички свои комшии, защото е почти непрекъснато затворена в дома си. Заради възрастта и ниското телесно тегло открай време на певицата непрекъснато ѝ било студено и не можела да си позволи да икономисва от топлина, нищо че сметките хич не ѝ се нравели. Макар Вечната Амбър да е сред родните звезди милионери отдавна, тя е пословична със своята пестеливост. Единствено се отпускала на тема шопинг. За дрехи, обувки и аксесоари пръстите ѝ били широки и портфейлът вечно отворен.

Лили плащала чинно сметките си ежемесечно, като тези задължения е доверила на личния си асистент, който движи всичките ѝ дела. Тя вече не си позволявала да просрочва задължения, защото не искала да влезе отново в черния списък с длъжници на „Топлофикация“ и да стане за смях.

Преди години се разбра, че певицата милионерка е натрупала сметки в размер на над 7 бона и не била изряден платец на топлинното дружество. След случката си взела поука и повече не си позволявала подобни издънки. За нищо на света обаче Лили не искала да сменя парното с климатици, макар да има възможност да си монтира последно поколение такива, които да управлява от всяка точка на света през телефона си. Тя държала въздухът в жилището ѝ да бъде с определена влажност, а климатиците го изсушавали, което се отразявало неминуемо на носоглътката, съответно и на гласа ѝ. Освен това се притеснявала, че филтрите му са развъдник за всякакъв вид вируси и бактерии, които не можела да допусне да върлуват в стерилната среда, в която живее. Естрадната легенда е изключително педантична по отношение на здравето си и в дома ѝ, превърнал се в нейна крепост, се спазват строги правила. Благодарение на спартанските си навици гонещата 90 години мегазвезда е винаги във форма, почти не боледува и гласът ѝ, макар да е позагубил от своята мощ, продължава да звучи добре без плейбек.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.