Лили Иванова взриви зала „Колодрума“ в Пловдив

0

Лили Иванова обра овациите на зрителите в зала „Колодрума“ в Пловдив по време на Годишните музикални награди на БГ Радио 2023. Примата на българската естрада беше бурно аплодирана, когато излезе на сцената и зарадва всички със свои хитове. Тя получи специална награда от организаторите на събитието- „Най-големият български поп изпълнител за всички времена”.

Тази вечер бе нейното завръщане на сцената на годишните музикални награди на БГ РАДИО след 10 години.

„Най-голямата!“, написа зам.-кметът Георги Титюков и качи видеоклип с изпълнението на „Щурче“. Цялата зала, която е с капацитет над 6000 места се пръска по шевовете.

Феновете видяха Любо Киров, както и премиерата на първия дует Мария Илиева и Миро. Дует, който те си обещаха да направят именно там преди година.

Сцената тази година е по-различна, има три основни точки и е ориентирана към всички зрители в залата. Те имат възможността да видят и чуят на живо любимите Тони Димитрова и Братя Аргирови, Дара, Михаела Филева, Михаела Маринова.

А началото накара публиката да настръхне с Мистерията на българските градове, Графа и тяхната „Вековна гора”. Актьорът Юлиан Вергов е водещ на събитието.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.