Люба Пашова: Нито аз, нито предаването ми са свалени от ефир, сама си тръгнах

0

Още само няколко изречения по темата БНТ. Аз не съм свалена от ефир като водеща. Предаването “Извън играта” не е свалено от ефир. Решението ми да си тръгна е изцяло лично, а причините оставям единствено и само за себе си.

Това написа бившата водеща на „Извън играта“ Люба Пашова в своя фейсбук профил. В публикацията си тя обясни, че ангажиментът й към театъра е нещо съвсем отделно и потвърди, че подобни ангажименти е имала и през годините назад. 

„Ако ръководството на БНТ реши предаването да продължи, пожелавам успех! С това слагам точка по темата и моля от цялото си сърце версиите вече да спрат. Благодаря“, призова Пашова. 

След 27 години в обществената телевизия през август тази година Люба Пашова напусна националния ефир. Още миналия месец пред „24 часа“ водещата заяви, че решението й е лично. 

Преди това написа във фейсбук: „Скъпи приятели, 27-годишният ми път в БНТ приключи. Благодаря на съдбата, че ми подари тази голяма любов, в която имаше от всичко по много!“.

Когато затвориш една врата, обикновено се отваря друга. Така се случва и при журналистката, която по образование е актриса. На 26 октомври, й предстои премиера в Театъра на армията.

Пашова е част от представлението „Нежни, тайнствени и гневни“, чийто автор и режисьор е Андрей Калудов. На сцената тя си партнира с Деси Бакърджиева, Силвия Петкова, Таня Кожухарова, Ана-Мария Николаева и Божидар Попчев. Спектакълът е на Дупнишкия театър, който гастролира с него и на сцената на „Армията“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.