Люси Дяковска спечели 100 бона от германско риалити, яде свинска матка и тарантула на клечка

0

Българката Люси Дяковска спечели екстремното риалити „Аз съм звезда, изведете ме оттук“. Българската попзвезда е последният оцелял в немското шоу, снимано в австралийската джунгла, което ѝ донесе и наградата от 100 000 евро. 

Живеещата в Германия Дяковска благодари в неделя вечер на подкрепялите я фенове в профила си във Фейсбук.

„Благодаря ви 1000000000 пъти! Да живее кралица Люси Людмила Тарзания Първа“, написаха от екипа ѝ в социалната мрежа.

На финала плевенчанката се пребори с 23-годишния инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да преминат през последно изпитание в джунглата, за да спечелят финалната „гурме вечеря“, пише „Билд“. Люси трябваше да премине няколко теста за храна: насекомо на клечка – тарантула и скорпион, а накрая водещият Ян Кьопен ѝ предложи свинска матка. 

Датата се оказва съдбовна за Кралицата на джунглата Дяковска, тъй като най-емоционалните моменти в живота ѝ са се случили именно на тази дата.

На 5 февруари Люси и колежките ѝ от „No Angels“ пуснаха дебютното си парче, което ги превърна в световни звезди. За съжаление, това е и датата, на която през 2003 г. певицата изгуби майка си – пианистката Росица Дяковска.

Люси толкова емоционално прие победата в риалитито за оцеляване, че клекна на земята, започна да плаче и промълви на български: „Де да можеха да ме видят майка ми и баща ми…“

Плевенчанката заяви, че ще дари част от сумата за благотворителни каузи, свързани с бездомни животни и деца в нужда.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.