Мадам Мулти се върна тайно у нас

0

Дарина Павлова се върна у нас и в момента е във Варна заедно със сина си Илия Калоян, научи „България Днес“.

От седмица насам 60-годишната бивша актриса е отседнала в столичен хотел, но през цялото време е във Варна, където заедно с наследника си снимат филм за туризма в България. Те смятат да го покажат на фестивали и така да подобрят рекламния бизнес на страната ни.

Със сина си Илия Калоян
Със сина си Илия Калоян

„Прекрасна е нашата родина. Трябват й обаче хора, които да я презентират. Аз мога да направя това по най-добрия начин“, казва Павлова.

Синът й – Илия Павлов-младши, от доста време се занимава с кино, макар че сравнително рядко е бил в България. Само месец след като придоби бакалавърската си степен, синът на покойния Илия Павлов започна работа в една от най-известните филмови компании в света, и то на висока позиция след конкурс.

Той спечели длъжността директор „Международни продажби“ във филмовия гигант „Милениум филмс“, както първи „България Днес“ писа. Годишната му заплата за този пост в Щатите, където живее, е около 200 000 долара. Любопитна подробност е, че като възпитаник на Университета на Колорадо милионерският син е изучавал математика и икономика и много го бива в продажбите.

Разбира се с всичките си деца
Разбира се с всичките си деца

Младият Илия се е ориентирал към печеленето на парички в киноиндустрията и впечатлил изключително бързо комисията, като смятал огромни суми наум. Веднага след като се дипломира, синът на Дарина Павлова започна стаж в прочутата агенция за управление на таланти Wime-img. Именно там, в отдел „Глобална интеграция и стратегия“, Илия Павлов-младши се „влюбва“ в маркетинговия бранш на развлекателния свят, както сам е заявил в CV-то си.

„Не съм направила нищо, с което да подкрепя Илия. Той сам си отвоюва позициите в професията, не му се бъркам и в личния живот. Да се оправя, голям мъж е вече“, коментира възхода на сина си Дарина Павлова.

Сред близките приятели на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни, както и много други холивудски звезди.

Във Варна, където снима в момента с български екип, симпатягата е съсредоточен по цял ден в работата си и изобщо не излиза от хотела.

Стотици фенки, научили новината, че милионерският син ерген е в морската столица, въртят кръгчета с идеята да го зърнат. Той обаче предпочита тихите и уединени вечери в компанията на майка си.

От известно време насам Илия Павлов-младши има ново гадже. Тя е очарователна млада моделка, която в инстаграм се е подписва само с инициали. За нея се знае, че е близка с Илия поне от половин година. Хобито й е фотографията, както и модата.

„Илия Калоян е много влюбчив и винаги дава всичко от себе си в една връзка“, казва за него Мадам Мулти, която невинаги е подкрепяла сина си в избора на партньорки. Пример е предишната му изгора Аби Майс, с която Илия-Калоян дори обмисляше брак и семейство, но майка му го посече. Илия Калоян и изгората му се разделиха и само месец по-късно Аби си намери ново гадже – богат пакистанец.

Преди Аби синът на Дарина имаше връзка с момиче на име София Шенли. Илия Калоян и нея запозна с майка си, докато Павлова още живееше за постоянно в Рим. Но връзката им и тогава се разпадна.

Дарина Павлова има още една дъщеря – Паола. Съвсем скоро тя стана майка на момченце. Паола, която преподава йога, е учила социология и визуални изкуства. Няколко години по-късно съосновава услуга за онлайн абонаментна кутия, която ръководи през по-голямата част от 20-те си години, докато не стига до т.нар. бърнаут и се налага да се подложи на операции. Това самата тя описва в блога си pavlovawellness.com. Дъщерята на Дарина Павлова, която от години живее в САЩ, страда от болестта ендометриоза и аденомиоза. „Откакто се помня, са ми казвали, че е малко вероятно да зачена и ако успея, най-вероятно няма да продължи“, разказва Паола в своя инстаграм профил, затова и бременността си определя като чудо.

Дарина е баба и на две внучета от дъщерята на покойния Илия Павлов от първия му брак с Антоанета Чергиланова – Венцислава. Тя е омъжена за бизнесмена Тарек Микнас – наследник на една от най-богатите фамилии в Арабския свят. На сватбата им дойдоха куп холивудски величия, начело с Джордж Клуни и жена му Амал.

Голямото семейство Павлови не пропуска да се събира на празници и фамилни тържества и всички се разбират перфектно помежду си, твърдеше покойният свекър на Дарина Павлова – Павел Найденов.

Готви се за фестивала в Иския

Дарина Павлова се готви отново да посети фестивала в Иския, Италия. Тя прави това всяка година. Джаз фестът събира музиканти от страната и света, както и холивудски актьори. Дарина ще е в компанията на Сандро Рубини, нейния секретар от години, който вече живее в Мексико.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.