Мадона с първа снимка след като излезе от болницата

0

Кралицата на попмузиката Мадона пусна своя снимка за първи път в Инстаграм, откакто излезе от болница.

Знаменитата изпълнителка обяви, че ще се съсредоточи върху здравето, както и че е в процес на възстановяване след престоя си в интензивно отделение.

Мадона Снимка: Инстаграм

Американската суперзвезда, която е на 64 години, ще промени и дати от турнето си.

„Благодаря за положителната енергия, молитвите и пожеланията за излекуване и кураж. Усетих вашата любов. В процес на възстановяване съм и изключително благодаря за всички благословии в живота ми“, написа Мадона в профила си в Инстаграм.

Тя разказа, че след като се събудила в болницата, първо помислила за децата си. „Втората ми мисъл беше, че не искам да разочаровам всички, които са си купили билети за моето турне… Не исках да разочаровам и хората, които през последните няколко месеца работиха неуморно с мен, за да направят шоуто. Мразя да разочаровам когото и да било“, написа още Мадона.

Певицата обаче изтъква, че в момента вниманието й е насочено към здравословното й състояние и възстановяването. „Уверявам ви, че ще се върна при вас веднага, когато мога“, се казва в публикацията й в Инстаграм.

Мадона каза на феновете си, че ще бъдат променени датите от турнето ѝ в Северна Америка, като концертите ѝ ще започнат в Европа през октомври.

Според предварителните планове изпълнителката трябваше да започне турнето си „Madonna: The Celebration Tour“ от Канада на 15 юли. Миналия месец обаче мениджърът ѝ Гай Осиери съобщи, че певицата страда от „сериозна бактериална инфекция“, заради което е била настанена в интензивно отделение за няколко дни.

Планираното турнето ще бъде първото след „Madame X“, което приключи през 2020 г., припомня ДПА.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.