Мадона се скара на инвалид по време на концерт (Видео)

0

По време на един от концертите си, част от The Celebration Tour, 65-годишната певица направи огромен гаф, засрамвайки се пред публиката. Кадри уловиха момента, в който Мадона пита един от присъстващите: „Какво правиш седнал? Какво получаваш като седиш?“

Думите й биха имали резон, ако не беше фактът, че фенът й стои не по свое желание, а защото е в инвалидна количка. След като певицата почти спря шоуто, за да му се скара, тя бързо осъзна грешката си и се опита да я замаскира с чувство за хумор. „Явно не съм политкоректна. Извинявам се“, каза тя от сцената и заяви, че се радва, че почитателят й я е уважил и е дошъл на неин концерт.

Моментът обаче е уловен от присъстващите, които побързаха да качат заснетото в социалните мрежи. Там част от потребителите осъдиха реакцията на Мадона, като заявиха, че коментарът й звучи обидно спрямо човека. Други обаче я защитиха, заявявайки, че тя не е могла да знае тази подробност. Трети пък се оплакаха, че също са ставали „за смях“, но не конкретно от Мадона, а по-скоро от нейния екип, който стои неотлъчно на сцената до звездата, пише Дир.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.