Мадона ще свърши като Майкъл Джексън

0

Мадона ще свърши като Майкъл Джексън. За това се опасяват близки на кралицата на попмузиката, след като тя колабира и бе откарана в интензивното отделение миналата седмица.

Мадона припадна по време на жестоки репетиции за предстоящото си турне „Celebration“ и все повече започна да се твърди се, че 64-годишната изпълнителка е стигнала до предела на физическите си възможности в опит да се конкурира с по-млади звезди като Тейлър Суифт и Пинк, която прави каскади на сцената, пише „RadarOnline“.

Човек до Мадона разкри, че тя е работила извънредно и е вложила цялата си енергия в подготовката на дългоочакваното си турне. Жестокият график и изтощителните репетиции обаче са се отразили зле на тялото ѝ. Приятели и близки изразиха загриженост, като ѝ напомниха, че вече не е толкова млада и трябва да внимава с темпото. Те се опасяват, че физическото ѝ натоварване може да има сериозни последици, подобни на тези на Майкъл Джексън преди турнето му „This Is It“ през 2009 г.

Източник коментира пред изданието, че макар да е била в добро настроение преди колапса си, приятелите ѝ са я насърчавали да не бърза и да даде приоритет на почивката, предвид натоварения ѝ график. Колкото до здравето й – смята се, че състоянието ѝ, описано като „сериозна бактериална инфекция“, се е развило в резултат на нерегистрирана едномесечна треска, с която тя се е борила, докато усилено е репетирала. В продължение на дни тя бе интубирана в интензивното отделение, но сега си е у дома и работи върху това да подсили имунната си система.

За да възстанови изцяло силите си, тя се ангажира да осъществи възможно най-много дати за турне.

Феновете на Мадона са обнадеждени, че легендата ще се излекува напълно. Пред „RadarOnline“ един от тях коментира: „Тя ще се върне, сигурен съм в това на 100%. Бог да я благослови“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.