МЪКА! Блондито заряза Елин Топузаков (СНИМКА)

0

Романтичната приказка на бившия футболист и треньор на „Левски“ Елин Топузаков с блондито Весела Тотева приключи, като живота на мацката даже има нов мъж, когото тя вече не крие.

Весела Тотева – експоловинката на Елин Топузаков, най-накрая показа новия си, когото доскоро спестяваше на любопитните. Дизайнерката сподели снимка от лятната си почивка в чужбина с новото си гадже. Името му е Илиян Вандов и има успешен частен бизнес, разкрива „Телеграф“.

Ето ги влюбените гълъбчета Весела и Илиян

За разлика от Елин Топузаков, който е изцяло зает с футбол, Илиян разполага с повече време, което може да си позволи да прекарва с любимата си жена. Двамата са заедно от няколко месеца, но не искали да оповестяват връзката си, докато не се уверят, че тя преминава в по-сериозен етап.

От скорошни сторитата и постове на Весела в социалните мрежи става ясно, че тя, новата й половинка и синът й от Елин, са на почивка в Турция. Тримата очевидно си прекарват много добре заедно в един от най-скъпите комплекси в Анталия.

Весела и Топузаков имаха дълга и динамична връзка, като дълго време бяха начело на класациите за най-готина светска двойка. Зад гърба си двамата имат няколко раздели, но въпреки тях все пак успяха да запазят дълго брака си. Историята им обаче, приключва дотук, а това, което ще ги свързва оттук нататък, е детето, което имат.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.