Малкият син на Тони Стораро втрещи мрежата с отвратителни думи (СКАНДАЛЕН СКРИЙНШОТ)

0

Малкият син на Тони Стораро – Емрах, се оказа една от скандалните звезди на най-новата социална мрежа – „Тредс“ – нещо като новият Туитър.

За разлика от брат си Фики, Емрах явно е решил да става известен като се забърква в скандали. Грозна разпра избухна между младия попфолк изпълнител и рапъра Наско Колев в „Тредс“. Дори и без да ги следват специално, общо взето всички потребители от България проследяват скандала, тъй като в таймлайна на всички излизат най-популярните публикации.

Емрах предизвика рапъра Атанас Колев на бой. Наско пък каза, че е готов да приеме предизвикателството, ако малкият син на Тони Стораро качи видео как чете страница от книга, без да срича. Колев продължи да предизвиква фолк изпълнителя, като публикува снимка на Тони Стораро с надпис: „Дръж се прилично“.

Не замесвай баща ми„, ядоса се фолк изпълнителят и предизвика рапъра Наско на боксов мач.

„Слагаме по 30k победителя взима всичко, съгласен?„, написа Емрах.

Емрах, приемам предизвикателството, ако успееш на клипче да прочетеш една цяла страница от книга, без да сричаш„, отговори му Наско.

Нещата загрубяват след това, а и става ясно, че Емрах не разполага с нито една книга под ръка:

Явно някой все пак е посъветвал Емрах, че това поведение няма да му донесе нищо добро, тъй като той изтри публикациите си и започна начисто.

Скандалните скрийншотове от грозните му изцепки обаче остават.

„Тредс“ се очертава като социалната мрежа на българските звезди, които не спират да се заяждат една с друга. Докато в Инстаграм предимно си лайкваха снимките и си пращаха целувки и сърчица, а във Фейсбук кротко си коментираха и споделяха, в новата платформа предимно се дърлят.

Потребители се опасяват, че „Тредс“ може да се превърне в поредното токсично място на мрежата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.