Мълния! Приеха Александър Морфов в болница

0

Режисьорът Александър Морфов е постъпил в болница, като по негови думи става въпрос за сърдечен проблем. Пред „24 часа“ той казва, че не се чувства добре. 

„Не се чувствам добре, да ви кажа честно. Имам проблем със сърцето и съм в болнично заведение. Нямам нужда от нищо в момента, надявам се да се оправя…“, споделя режисьорът пред изданието. 

През февруари Александър Морфов беше дисциплинарно уволнен от Народния театър. Решението на директора Васил Василев беше аргументирано с нарушение на трудовата дисциплина, уронване на доброто име на институцията и нелоялност към работодателя.

Това беше следствие от скандала, разразил се в края на миналата година там, след назначаването на бившия пиар на ДПС Велислава Кръстева за завеждаща „Връзки с обществеността“ на първата сцена у нас. Самият Морфов написа на вратата на кабинета ѝ „ДПС“, „Изчезвай“, както и „Официален офис на ДПС“ на вратата на кабинета на директора.

Кръстева също напусна Народния театър в края на февруари, а скандалът остави трупата на Морфов разделена – част от актьорите подкрепиха с подписка директора Василев, докато други поискаха оставката му.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.