Мама съветва ЕРГЕНИ Генчев коя да избере

0

В специален тричасов епизод от 20:00 до 23:00 ч. по bTV тази вечер Ергени, както социалките наричат главният герой в „Ергенът“ Евгени Генчев, ще бъде изправен пред съдбоносен избор.

На специална Церемония той ще се срещне и с двете финалистки – Елена и Валерия, като едната ще чуе думи на раздяла, а другата – обяснение в любов и официално предложение за брак. „Днес е денят, в който всичко ще се промени. Чувствам се много развълнуван, нетърпелив, но същевременно притеснен“, не крие емоцията си пианистът на метри от финала на любовното приключение.

За да се запознаят с претендентките и да дадат съвет на сина си, в имението ще пристигнат родителите на Евгени – Светла и Танко. Те ще имат възможност да поговорят насаме с Валерия и Елена, а какво ще провокира открито противоречие между майката на музиканта и една от дамите, измежду които той трябва да направи своя избор – отговорът тази вечер от 20:00 ч. само по bTV.

Зрителите ще станат свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Евгени с двете финалистки, като за пръв път виртуозът ще отвори вратите на имението си специално за тях. Валерия или Елена – коя от двете ще чуе от Евгени думите: „Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, ще разберем тази вечер в специалния тричасов финал на „Ергенът“ от 20:00 до 23:00 ч. по bTV!

Според вас коя ще е избраницата на Евгени?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.