Мара Отварачката смени пижамата с бял бански (снимки)

0

Попфолк певицата Мария, която тази година премина през ужасни семейни проблеми, завършили със задържането на третия ѝ съпруг под домашен арест, причината за който бе закана за убийство и лека телесна повреда, загърби неприятните преживявания, и отпраши на ваканция.

Преди няколко дни звездата реши да съблече пижамата, с която се подвизаваше в продължение на доста дълго време, и да я смени с бял бански на морския бряг на южната ни съседка.

Престоят ѝ в Гърция премина в Пефкохори, чието име в превод на български език означава „Борово село“, вдъхновено от преобладаващия вид на заобикалящите го дървета. В старинното селище, днес превърнало се в процъфтяващ курорт, разположен на първия ръкав на Халкидическият полуостров, а именно Касандра, тя отседна в луксозен комплекс, отдаващ апартаменти под наем. Основната сграда, разполагаща със собствен ресторант и открит плувен басейн, се издига на метри от лазурната плажна ивица на Торонийския залив.

Именно от там брюнетката, добила слава още в детските си години с участието си в предаването „Като лъвовете“, в което изпълнява песента „Детелини“ от репертоара на Лили Иванова, публикува поредица от снимки в своя личен профил в Инстаграм.

Снимка от профила на Мария в Инстаграм.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.