Марая Кери се разделила с приятеля си, защото искал деца

0

Марая Кери и Брайън Танака са прекратили седемгодишния си романс заради желанието на танцьора двамата да създадат семейство и да имат собствени деца, пише „Page Six“, позовавайки се на информация на човек от близкия им кръг.

Според източника разликата във възрастта им от 14 години е изиграла ключова роля в отношенията между 54-годишната Марая и 40-годишния Брайън, тъй като те искали различни неща в живота си.

„Той иска да има семейство и деца, а тя изобщо не е на тази вълна“, споделя близкият им.

Кери вече е майка на 12-годишните близнаци Марокан и Монро, които са плод на любовта й с бившия й съпруг Ник Кенън, предаде Дир.бг.

Спекулациите за раздялата на двойката започнаха, когато хитмейкърката стартира турне през ноември, на което обаче Танака не присъстваше.

В момента суперзвездата празнува в Аспен отново без дългогодишната си половинка, който обикновено я придружава при всичките й пътувания.

Това е първият път от години, в който двойката, която започна да се среща през 2016 г., не е пътувала заедно по време на коледния сезон. Последната им съвместна поява е през март, докато празнуваха рождения ден на Марая.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.