Мария Илиева: Мечтата ми бе стана хирург

0

Мария Илиева призна в студиото на Би Ти Ви, че най-голямата мечта на живота й е била да стане лекар. „И по-точно, хирург, защото съм много сръчна“, уточни поп звездата. 

Известната певица избира в крайна сметка музиката. За нея тя е светът, който познава и в който се движи от съвсем малка. „Когато майка ми имаше репетиции и концерти с хора, аз заспивах на два стола“, връща лентата назад Мария,

Може би затова Илиева много държи на мнението на децата си за всяка своя нова песен и изява на сцената. „Допитвам се сега до Александър, който е още малък, София поотрасна…. Не знам дали децата ми ще тръгнат по моите стъпки, но Александър е много ритмичен“, сподели още топ певицата.

Поп звездата довери и колко важна за цялата й кариера дотук е била срещата й с Миро от „Каризма“. „Първото ми турне, още като съвсем млада изпълнителка, бе с „Каризма“, спомня си тя. 

Мария Илиева осветли и историята на съвместното им изпълнение на хита „Ако утре няма днес“. „На по-миналата „Евровизия“ Миро беше в журито и обяви, че ще направи дует с победителя. Оказа се, че победителката съм аз и така се роди тази песен“, каза още Илиева. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.