Мъжът на Лена с първи думи след като стана баща: Велико е! (снимка)

0

„Да си родител е велико, невероятно чувство! Да виждаш живота през очите на своето дете и то да опознава света през твоите е магия!“, написа в профила си във Фейсбук депутатът от ПП-ДБ и бивш заместник-председател на Народното събрание Мирослав Иванов.

Това са първите му официални думи относно раждането на дъщеря им с Лена Бориславова. Малката Деа се появи на бял свят на 19 септември. 

„Благодаря ти, Лена, за това прекрасно чудо, което ни дари! Да създадеш и дариш живот е наистина велико!“, пише още младият баща, споделяйки снимка заедно с Бориславова, на която двамата са видимо щастливи. 

Лена Бориславова и Мирослав Иванов обявиха, че ще стават родители навръх Великден. По-късно тя се отказа и от депутатското си място в 49-ото НС. Бориславова влезе в парламента като кандидата с най-много преференции в листата на обединението в столичния 24-и избирателен район. Затова решението ѝ да се оттегли от парламента изненада мнозина. Бориславова обаче обяви, че се ще отдаде на майчинството, но няма да спира да работи и за каузите на ПП-ДБ.

През юли стана ясно, че двойката очаква момиченце.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.