MBA програмата на Стояна Нацева с международно признание от академичните среди и нови отличия

0

Стояна Нацева продължава стремглавото развитие на „Академия щастлив живот“. Наградите за постиженията на бизнесдамата валят една след друга и са признание за труда и високото качество на предлаганите от Академията услуги.

На церемония по раздаване на годишните награди на списание „Бизнес Лейди“ Стояна Нацева получи приза в раздел ОБРАЗОВАНИЕ за личност и компания No.1  за 2024г. За по-малко от 5 години Академия Щастлив Живот се утвърди  трайно като най-голямата и успешна коучинг компания в България в сектор образование.

Още една престижна награда даде висока оценка за постигнатото от Нацева и нейната Академия – „Жена на годината и триумф в бизнеса и образованието“ в  юбилейното 30-о издание на Националните награди за Мода, шоу и Бизнес.

„Щастлива съм, когато аз и Академията получаваме награди. Всяко отличие е знак на признание за труда – моя и на екипа ми. Радвам се, че се развиваме успешно и помагаме на толкова много хора“, сподели  Стояна Нацева.

Множеството награди отличиха г-жа Стояна Нацева от Академия „Щастлив живот“ за реализацията на нова MBA програма, която да подготвя бизнес лидерите на бъдещето.

„MBA МЕНТОР – ЛИЧНОСТНО И БИЗНЕС РАЗВИТИЕ“.

„Програмата е изготвена съвместно с университета OEAEP, Прага по моя авторска технология и е акредитирана от Histes, Германия за съответствие с най-високите международни стандарти на обучение“, споделя Стояна. 

Обучението „MBA Ментор – личностно и бизнес развитие“ представлява допълнителна професионална квалификация и гарантира високо качество на усвоени знания и трайно придобиване на професионални навици в практикуването и консултирането в лайф и бизнес коучинг, менторство , предприемачество, лидерството, навици за ръководене на бизнес процеси, управление на процеси, провеждане на семинари и обучения на живо и онлайн. Програмата води до разширяване на професионалните компетенции,  както и лесното налагане на професионалиста като търсен специалист.

ДИПЛОМАТА ОТ УНИВЕРСИТЕТ ОЕАЕР, ПРАГА е призната в цял свят. Това дава на треньорите и консултантите неограничени възможности да подобрят своята личностна, кариерна или бизнес реализация и възможност за стартирането на собствен коучингов бизнес.

„MASTER BUSINESS ADMINISTRATION“ е високо ценена и приета степен на бизнес образование по цял свят и аз съм горда ,че можем да предложим на нашите клиенти високо качествени знания на достъпни цени“, заявява с гордост г-жа Нацева.

Програмата съдържа 728 часа обучение (231 лекции и 497 часа практика) в 12 основни модула:

Основи на коучинга DSC

Бизнес коучинг DCS

Академия за треньори и консултанти

Основи на констелациите DCS

Бизнес констелации DCS

НЛП мислене на победител;

НЛП действия на победител;

Бизнес академия;

Маркетинг и продажби;

Влияй! Силата на самопрезентацията;

Напиши книга;

Бърз старт на частната практика.

Програмите на Академия щастлив живот са завършили 100 000 курсисти от цял свят. Милиони са гледали безплатните обучения. Вече над 3000 дипломирани треньори и коучинг специалисти са завършили курсовете и много голям процент от тях започнаха свой коучингов бизнес. Други отбелязват стремителен кариерен ръст на базата на получените знания“. Академия „Щастлив живот“ има множество местни и международни награди на различни форуми, включително Компания на годината в категория „Обучения, личностно и бизнес развитие“ за 2022 г., Компания на годината в категория „Образование“ за 2023 г и 2024г., Топ бранд на десетилетието, Grand Prize Universe Виена 2022 г. и др.

„Наистина съм безкрайно благодарна за хилядите положителни отзиви за промените на нашите студенти след нашите обучения. Част от отзивите са достъпни във Фейсбук страницата на „Академия щастлив живот“, както  и на YouTube канала на Академията.

Още за програма МВА Ментор Личностно и Бизнес развитие можете да научите ТУК.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.