Медии: Рехабилитаторката Мира е била заедно с Алексей Петров по време на убийството

0

Рехабилитаторката Мирослава Михайлова е била заедно с Алексей Петров по време на разходката му в Драгалевци, когато той получи фатален куршум. Самата тя бе ранена сериозно и откарана в Пирогов, където и до сега се борят за живота ѝ.

Това съобщават различни медии, като се позовават на свои източници.

Самата Мира, както я наричал Алексей Петров, е подала сигнала за убийството, като казала „Мъж с ловни дрехи ни застреля“.

За Мирослава Михайлова данните са оскъдни, тъй като тя не е интегрирана в бизнеса на Алексей Петров. Била е обаче най-близкия му човек, а според източник на Lupa.bg е било въпрос на време той да заживее с нея. Изключително много я ценял и прекарвал времето си предимно с нея. Вечер обаче се връщал в дома си, при официалната си партньорка Ива Павлова.

48-годишната жена е била рехабилитаторка в Правителствена болница и треньор по тенис. Именно по тази линия тя се запознала с Алексей Петров, а впоследствие отношенията им прераснали в по-интимни. Той редовно е пътувал с нея у нас и в чужбина. Всяка седмица правел и разходки с нея в планината, където в сряда по обяд бе застрелян от упор с автомат в окото.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.