Мега скандал между известен български актьор и жена му: Тя изоставила семейството, той я тормозел

0

Взаимни обвинения в публичното пространство си размениха бившите съпрузи актьорът Васил Драганов и Андреа Драганова. Двамата не са заедно повече от година, като преди това имат близо 20-годишна връзка, но за проблемите между тях досега не бе публично известно. 

За тях загатна първо актьорът в своя изява пред БНТ. „Скоро в личен план имах нещо, което ме разтърси из основи, тъй като беше много неочаквано и тежко за всички в семейството. Разделихме се със съпругата ми Андреа. Така стана, по нейно желание се случиха нещата. В крайна сметка аз в момента сам отглеждам двете ни деца“, разказа той в предаването „Извън играта„.

„Когато станаха тези катаклизми в семейството, Любов и Давид (бел. ред. двете им деца) избраха да живеят с мен. Минавайки след това през зъбните колела на съдебната система, в крайна сметка и съдът реши, че трябва аз да ги гледам. Което е страхотно. Аз се борих около 1 година да се случи точно това. Много благодаря на „Закрила на детето“, добавя още Васил Драганов, когото познаваме основно от изявите му в шоуто „Комиците“ по bTV и сериала „Столичани в повече“.

Пред „България днес“ той добавя и че бившата му жена била бременна от „квартален кебапчия“. „Жена ми Андреа си изнесе багажа от къщи, без да ме предупреди, докато бях с децата на море. Пренесе се при своя приятел. Той е по-възрастен от мен кебапчия. Прилича на дядо. Държи скара в нашия квартал. И сега е бременна от него“.

Бившата му жена обаче не само не е съгласна с това, но твърди и че комикът е упражнявал психически и физически тормоз над нея. В дълъг пост във Фейсбук Андреа Драганова казва, че е мълчала досега заради децата им, но след като била оклеветена „брутално в ефира на БНТ и след това пред други колеги журналисти“, си дала сметка, че трябва да говори.

„В продължение на много години аз бях жертва на физически и емоционален тормоз, който премълчавах от любов към децата си и към съпруга, който на моменти „превърташе“ и ставаше друг човек, когото не можех да позная. С времето тези епизоди ставаха все по-продължителни. След като бях принудена да напусна семейното жилище, съдът каза, че временно аз трябва да гледам децата си, но те бяха скрити от Васил и не ги видях повече от година. Който е бил в подобна ситуация, знае, че полицията не се намесва. Ако едната страна постъпи достатъчно брутално, а другата спазва закона и разчита на съда и адвокатите, вместо на груба сила, то втората е обречена“, споделя журналистката.

„В мъчителните месеци, които последваха, докато аз се разкъсвах вътрешно и правех всичко, за да видя децата си, те бяха обект на непрекъсната манипулация, че съм ги изоставила, защото не съм добра и не ги обичам. Лъжи! Именно заради Любов и Давид бях готова да преглътна всичко – клеветите пред познатите ни, лъжите за мен, денонощния тормоз по телефон и със съобщения, заплахите. Повече от 2 години мълчах упорито от страх, че защитавайки себе публично, ще навредя на Васил, който – добър или лош, е баща на моите деца и винаги ще бъде част от живота ми. Моля се само Любов и Давид, с които отново имам връзка отскоро, някой ден да разберат мотивите ми да говоря днес и да ми простят за това, че разказах семейните ни тайни“, разкрива още Драганова. 

Тя добавя, че е била жертва на физическо насилие многократно, но повече я боляло от емоционалния тормоз през годините. „При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни. В момента ги виждам редовно, вярвах че най-тежкото е минало. Любов вече е почти на 18 и е прекрасна млада дама, която скоро ще е самостоятелна. Давид вече ходи на училище – той беше във втори клас, когато настъпи края на семейството ни и дълго време беше принудително ученик от къщи, защото баща му плашеше и него, и училището, че „лошата му майка“, ще го отвлече“, пише бившата съпруга на Драганов, като изброява и редица подадени жалби срещу него.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.