Меси, Дейвид и Виктория Бекъм в епицентъра на кървава свада

0

Топ ресторант в Маями се превърна в арена на люта разправа, завършила с много кръв. Баща твърди, че е бил пребит от охраната на заведението. Причината – опитал да направи фамилна снимка за рождения ден на дъщеря си, докато Лионел Меси, Дейвид и Виктория Бекъм купонясвали на метри от тях.

На кадри, разпространени от DailyMail, се вижда как Виктория извежда 12-годишната си щерка Харпър от кръчмата „Gekko“, собственост на пуерториканския рапър Bad Bunndy.

Охранителите на ресторанта реагирали гневно на опит на гост да направи снимки в петък вечерта. Според гардовете мъжът опитал да снима Лионел Меси и съпругата му Антонела. Набеденият обаче отрече всичко това.

„Те скочиха срещу нас, изритаха ме и ме удариха в лицето, само защото зет ми се опитваше да снима жена си, а не Бекъм или Меси. Беше семейно събиране“, оправда се той.

Въпреки опита на мъжа да обясни какво се случва, охраната го напада, окървавява и насинява лицето му. На видео в мрежите може да се чуе жена, която крещи истерично „Той е семеен човек, празнува 21-ия рожден ден на дъщеря си“.

Във въпросната вечер Меси и Антонела вечерят заедно с други звезди като Серхио Бускетс, Жарди Алба и семейство Бекъм. Минути преди възникването на сбиването Антонела позира за снимка със съпруга си и Виктория Бекъм.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.