Милица Гладнишка размаха пръст на „Промяната“

0

Актрисата Милица Гладнишка излезе с критичен пост във Фейсбук по повод представянето на „Промяната“ в изборния ден. Вижте за какво са критиките й:

Основната причина за слабия вот и победата на ГЕРБ и с-ие е провалът на опозицията (ПП-ДБ)

Много приятели видях да размахват назидателен пръст и да казват „Овце, събуждайте се и гласувайте, за да не дойдат лошите“. И после „Е, заради тия, заспалите и без съвест, които ги мързеше и не гласуваха, заради тях сега ще ревем“.

Да, ама не!

За да реша да гласувам трябва, да ме убедиш, че наистина работиш! При образованите, мислещи самостоятелно, работещи като луди и разчитащи само на себе си хора, не върви лозунгът „Гласувай за „добрите“, за да се махнат „лошите“.

Кой реши, че ПП и Да, България са добри? В какво? Някой разбра ли какво са свършили? Вероятно са свършили нещо, но няма обратна връзка. Да, България е пълен провал като партия – на миналите избори Възраждане ги минаха. ПП бяха активни в началото във връзката си с хората, споделяха проекти, свършена работа и после изчезнаха. НЯМА ВИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, В НОВИНИТЕ, НЯМА ВИ!

Само Лена (която подкрепям в личната й борба с „няма такава простотия“) и Ицо Хазарта, който споделя какво е свършил. Двама прекрасни хора, но… двама.

Така не може да се пребори корупцията, платените вотове и организираните неграмотни и тъпи гласуващи.

Искам да видя, че се борите и успявате да сложите задължитекен образователен ценз за всяко общинско място или участие в комисии, работа с документи!

Искам да ме държите в течение на борбите и успехите си, така както бълвахте обещания в последния месец във фейсбука и инстаграма. Не да мълчите и после Белобрадова да изникне от тишината месец преди изборите и да почне да изброява по 10 пъти на ден в инстаграм, какво ни трябва, за да имаме здрави и образовани деца. Ние това го знаем. Не ни го казвайте, а действайте и споделяйте с нас всеки ден какво правите, как се борите и какво постигате. Разберете, че трябва да се постараете повечко за нас. Много да се постараете, защото не сме овце, не сме агитка на футболен отбор. Трябва да се отличите от хора на ОБЕЩАВАЩИТЕ.

Общувайте с нас.

Уточнявам, че нямам намерение да обиждам никого. Но, трябва да призова опозицията да напрегне сили, за да си извоюва водещо място в политиката.

Ако аз, като артист, трябваше да разчитам на вас да се грижите за имиджа ми и да продавате билети за представленията ми, щях да играя на празни салони. Нищо, че имам талант и участвам в качествени постановки, концерти и продукции.

Общувайте с хората. Моля Ви. И си сменете ПР – те.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.