Мира Добрева: Откакто бях в кома, съм друг човек

0

Тв водещата Мира Добрева сподели, че откакто е била в кома, вече е друг човек.

Миналата година дъщерята на Мира – Лора, шокира приятелите и последователите ѝ в социалните мрежи, публикувайки пост, в който споделя, че майка ѝ е изпаднала в „трудна житейска ситуация“, която наложила спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома.

За щастие на всички, тв водещата успя да се възстанови, а днес не крие, че преживяването много я е променило.

„Давам си сметка, че съм се променила. Има нещо, което в мен е различно. Много по-щастлива съм, защото сега осъзнавам същината на живота и виждам, че много малко време ни остава, за да обръщаме внимание на хората. Като мислим и правим лошо, и на другия не му е добре, но и на нас. По-смирена съм, сега не се ядосам за някакви неща. Жалко е, че човек трябва да преживее такова нещо, за да го осъзнае“, каза в интервю за „Преди обед“ Мира Добрева.

Тя сподели и новина – почитателите ѝ вече могат да намерят по книжарниците новата ѝ книга, в която се разказва за една голяма любов, която тя е преживяла и за други трагични истории, които обаче не е преживяла лично тя. Те са свързани с живота на две жени, чиято болка Мира до такава степен съпреживяла, че най-вероятно това е допринесло и за възникването на болестта ѝ.

„Толкова беше тежко и силно това, което преживявах, пишейки. Като приключих, въздъхнах„, сподели още Добрева.

Водещата и дъщеря ѝ Лора разказаха, че са изключително близки и се стараят да се виждат възможно най-често. Те се чуват буквално всеки ден по телефона и всичко си споделят. Самата Мира разкри, че в живота си има неща, които не е казвала на никого другиго, освен на дъщеря си Лора.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.