Мира Добрева се разплака в ефир: От години не живеем заедно с Жоро

0

Водещата ще разкрие и истината за отношенията си с Жоро Торнев в откровено интервю

След тежък перитонит тв водещата Мира Добрева получава усложнения и изпада в кома за седем дни. „Спомням си само, че започнах да казвам „Отче наш“ и стигнах до половината“, споделя тя за първи път в ефир в предаването „Търси се…“, което ще бъде излъчено по бТВ в събота.

За трудната ситуация, в която майка ѝ попада, подробно ще разкаже дъщерята на Мира Добрева – Лора Добрева, която е била неотлъчно до нея. „Аз не бях вярваща преди този момент, но когато мама беше с опасност за живота, започнах много да се моля. Когато се събуди, беше сюрреалистично“, с огромно вълнение ще сподели Лора. 

Майката на Мира – Снежана – ще сподели за оптимизма и усмивката, с които Мира се е събудила след преживяното, и ще ѝ благодари, че винаги вижда доброто и светлината, дори и в най-трудния момент.

Георги Торнев и Георги Торнев-младши ще изберат да изненадат Мира с песен, посветена, записана и изпята специално за нея.

През сълзи Мира ще разкаже истината за отношенията си със своя съпруг: „От години не живеем заедно, но не сме разведени. И двамата явно имаме нужда да се отдалечим един от друг, но аз продължавам да вървя към него и го усещам много близо до мен“.

Баба Дора – една от любимите столетници на Мира – ще разкаже за таланта ѝ да влиза в сърцата на възрастните хора и ще ѝ благодари, че дава смисъл на живота ѝ в тези последни години.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.