Мис Франция блесна с българска рокля

0

Мис Франция Ив Жил грейна с българска рокля на кориците на парижкото лайф стаил модно списание „Welcome Magazine“. За фотосесията си в престижното издание миската избра тоалет на българския бранд „Caviar couture“.

Смуглата красавица се спряла на нашият дизайн в шоурума на бранда в Париж. Там дизайнерът и моден предприемач Десислава Тошева излага своите произведения редом с най-големите модни дизайнери в Европа и света. Погледът на Мис Франция бил привлечен от роклята „Merilyn“. Тя е лимитиран дизайн с над 10 000 ръчно нашити детайла, които се преливат в златисто-сребърни нюанси. Луксозният тоалет е част от миналогодишната колекция на българката „Една нощ в операта“, която бе заснета в софийската опера и пожъна небивал световен успех. Първо 13 дизайна на родния бранд се появиха на червения килим в Кан. След това редица знаменитости на различни светски събития, сред които и майката на Илън Мъск – госпожа Мей Мъск се снимаха и си поръчаха рокли на Десислава Тошева.

Ив Жил е първата мис Франция с къса коса в цялата 103-годишна история на надпреварата. Това предизвика сериозен дебат във френското общество след коронясването й в Дижон през декември миналата година. „С къса коса се чувствам повече жена“, отвръща на критиците си красавицата и напомня, че и великата Коко Шанел е била късокоса.

Очарователната Ив Жил е родена в провинциално градче в Северна Франция. „Искам да бъда силна жена, искам да накарам хората да разберат и повярват, че независимо откъде започват и по какъв път поемат може да постигнат целите си“, казва френската кралица на красотата. Философията й споделя и българският бранд „Caviar couture“, който не престава да доказва, че няма невъзможни неща, когато вярваш в мечтите си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.