Мит и реалност: Генетични лаборатории убиват човечеството

0

Стотици екстрасенси, контактьори, медиуми и изследователи се изказват по въпроса за това какъв е бил светът преди потопа. Съпоставяйки фактите от техните обяснения може да се състави една обща картина. Това е бил наистина вълшебен свят. Например, митологът Александър Колтипин е сигурен, че някога, преди хиляди години, на Земята е имало не само хора, но и други форми на разумен живот – гноми, джуджета, елфи и представители на други раси.

Всичко на Земята е контролирано от Създатели или Богове, всеки ги нарича по различен начин. Има отзвук от тази истина дори в Библията. „И Господ създаде по Свой образ и подобие…“. Според експерти, това  означава, че е имало раса от технически напреднали същества, които с помощта на генетични опити, са сътворили нови биологични видове. Има много древни генетични инсталации. Към днешна дата са известни пет.

Храмът на Артемида

Най-главната лаборатория е храмът на Артемида. Тук, според легендата, са живели богове и полубогове, чиято цел е била да създадат разнообразие от биологични форми на живот. Така на нашата планета се появяват по-низши разумни същества – хора-плъхове, хора-гущери, русалки, харпии, кентаври, блатници, минотаври и други. Всъщност има хиляди видове, но повечето се оказват неспособни да живеят дълго. Въпреки това, описаните по-горе мутанти се размножават в цяла Европа и Азия.

Някои от тях  оцеляват след потопа – русалки, феи, дракони, които са наблюдавани в различни части на света през 17-19 век. Цивилизацията на боговете (високоразвити генетици) работи няколко века върху създаването на свръхчовеци, но както виждаме, опитите им не дават правилния резултат.

Лабиринтът на Минотавъра

Тази удивителна сграда в Крит е посетена от руски изследователи, ръководени от Ернст Мулдашев. Те забелязват, че подземието прилича на техническо устройство. Проходите към центъра са изградени така, че човек да не може да се промъкне през тях. Според един от митовете, за да се стигне до средата на лабиринта, трябва да се отдели душата от тялото и да се премине през мястото, където е забранено да се влиза във физическа обвивка.

Има хипотеза, че в средата е имало генетична инсталация, която е позволявала да се променя тялото, достигнало до центъра. Първоначално тя работи за добро – създава красиви птици и животни, но след това върху нея е изпратено проклятие и започват да се появяват изроди, химери, ужасни мутанти. Ето защо е решено да я изключат и за да не може никой да стига до нея, поставят вътре най-свирепото чудовище – минотавъра.

Планините Тепуи

Учени от Венецуела едва наскоро посещават Тепуи – невероятни  планини, по върховете на които има плоски плата, покрити с гори. Тези екосистеми са се развили отделно от останалия свят. Първата от тях се е образувала преди 140-160 милиона години.

По време на проучването на един от хълмовете изследователите откриват мистериозна поляна, покрита със сребърен прашец. Изненадващо, цялата тази област е осеяна с кости на различни животни на десетки хиляди години. Според едно от мненията, там са провеждани генетични експерименти, тъй като в костите са открити следи от смесена ДНК. В ребра има гени както на плъхове, така и на кучета. А в череп, принадлежал на птица, са открити гени на жаба, змия и райска птица. Всичко това предполага, че в древността тук е имало генетична лаборатория на Създатели.

Кайлаш

Тибетските монаси вярват, че в планината Кайлаш се отварят портали към други светове.

Това е уникално място, където се натрупват потоци от енергийно-информационното поле на Земята. Монасите от Тибет вярват, че тук може да се отвори портал към легендарната Шамбала, страна на велики мъдреци и невероятно знание. Именно тук се издигат стени към паралелни светове и в нашата реалност проникват духове, призраци и същества от други светове.

За да не се наруши хармонията и балансът в нашата реалност, в планините на Тибет представители на лемурийската цивилизация правят инсталация за създаване на живот. Тя води записки на всички живи същества и попълва биологичните Ин и Ян. Ако има повече химери и мутанти в света, тогава са произвеждани добри, интелигентни същества. И обратно. Нарушаването на хармонията, както в едната, така и в другата посока, довежда до колапс и катастрофа.

Процъфтяващата Антарктида

Със сигурност сте чували за преадамитите, висши същества, пристигнали на Земята преди стотици хиляди години. Тяхната цивилизация успява да издигне технологично общество на отделен, тогава все още процъфтяващ остров. И започват да си създават роби – наполовина хора, наполовина животни.

Първоначално това не предизвиква безпокойство сред другите жители на Земята. Но когато мащабите стават колосални, на нашата планета избухна война. Пустините, гигантските кратери, потопените континенти са доказателство за тази катастрофа. Климатът се променя, самата природа, за да спаси живота на Земята, „отмива“ една страна с гигантска вълна, друга пропада в бездна при земетресение, а трета се озовава под многокилометров слой лед.

За това се споменава в древните епоси и митове. Предупреждение за цялото човечество се съдържа в индийските трактати. „Човек никога не трябва да се доближава до нивото на Създателите. След като се озове на една и съща височина с тях, това алчно и зло същество със сигурност ще иска да остане там само и да се опита да свали Създателите.“ Творецът ни е създал по свой образ и подобие, т.е. в хода на генетични експерименти се ражда човек.

Сега хората създават биологични форми на живот изкуствено, и така се опитват да се приближат до Създателя. А при това изкуствено производство на живи същества, биологичната хармония се нарушава и майката природа отново ще „изтрие“ хората от лицето си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.