Модният инфлуенсър Pitt Andreychev пристигна в България

0

Модният инфлуенсър Pitt Andreychev кацна на българска земя. Това издаде неговият мениджър Георги Георгиев, по-известен като  Mr Half, който се грижи за ангажиментите на звездния инфлуенсър.

„Pitt се върна в България заради множество ангажименти, които ще има през първите два месеца на новата година. Престоят му много интервюта, фотосесии. Част от тях вече се реализираха в края на миналата година за HALF Magazine  и още няколко издания. Оказа се, че интересът към  Pitt Andreychev е голям и затова решихме да го представим успехите му подобаващо и в България“, казва Георги.

Pitt e на 31 години, завършил e фешън бизнес мениджмънт в Ню Йорк. От малък се занимава с мода. Заминава при баща си в САЩ с идеята да се установи там, да научи езика. След това решава, че  Америка не е неговата  държава и пробва да се прибера в България.

„ Живеейки една година по-късно на родна почва обаче, си дадох сметка, че аз трябва да се развивам и да уча и се върнах в чужбина, този път в Европа. В момента живея между Чикаго и Ню Йорк, но си идвам по-често – на два-три месеца. За мен няма такъв град като Ню Йорк, колкото го обичам, толкова го и мразя, когато съм тук“, споделя в едно от интервюта си инфлуенсърът.

Pitt е бил забелязан от самият  Крие Епълтън –  личният коафьор на Ким Кардашиян, който в момента е на върха на кариерата си, най-търсеният фризьор в САЩ. Той придобива голяма популярност, работейки с клана Кардашиян.

„За никого не е тайна, че те управляват света на модата и шоубизнеса. Той също така работи с Дженифър Лопес, Ариана Гранде и много други. Познаваме се с него само от социалните мрежи, писали сме си няколко пъти. Интересното е как ме бе забелязал. Преди година реших за Хелоуин да се облека като него в Чикаго, гой го беше видял и репостна сторито ми, хареса ми поста и коментира кадрите. С него винаги се поздравяваме по празници, ако се засечем на една и съща локация, с най-голямо удоволствие бих се запознал с Крие“, казва нашето момче.

В моментаAndreychev  подготвям много нови и интересни неща.

“Аз работя с Георги Георгиев, по-известен в средите като Жоро Naw, той е мой мениджър и ми дава много стимул и подкрепа. Имам подготвени проекти до края на 2024г.”

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.