Мони от „Ергенът“, която въртеше кючеци, стана репортерка

0

Една от най-колоритните участнички във втория сезон на „Ергенът“ – танцьорката по ориенталски танци Мони Зенгинер, се впусна в ново професионално амплоа. Малко след като навърши 23, провокативната варненка се впусна в сферата на журналистиката и стана част от тв канал в родната си Варна.

Тя вече е заснела първия си репортаж като стажант-репортер, освен това се изяви и в ролята на новинарка.

„Аз съм от хората, които винаги искат повече от себе си, живота и околните. Не мога да живея без да имам главозамайващо голяма цел, в която да влагам цялата си енергия. Когато бях на 17г. започнах да танцувам по варненските кръчми, водена от мечтата си един ден да стана най-известната и скъпоплатена ориенталска танцьорка в България. Дори родителите ми не вярваха, че ще успея. Та, някой чувал ли е за известна кючекчийка? 5 години по-късно, на 22 годишна възраст, аз реализирах мечтата си. Покорих връх, който никой до сега не бе покорил… и дойде момента да покоря нов. Преди броени дни навърших 23 години. Прекарах рождения си ден работейки по първия си репортаж. Напълно наясно съм къде искам да ме отведе новото ми начинание, но и съм сигурна, че въображението ми не е достатъчно смело, за да си представи какво ще ми предостави животът след още 5 години. Той обича борците и се бори рамо до рамо с тях“, написа Мони в личния си профил.

Въпреки че получи доста похвали, че е решила да тръгне по нов професионален път и да остави на заден план ориенталските танци, не бяха малко и критиките към нея от страна на последователите ѝ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.