Моника Белучи гледа дъщеря си Дева на ревю във Версайския дворец

0

Истинска семейна интрига с участието на италианската звезда Моника Белучи се заформи по време на последното ревю на френския дизайнер Симон Порт Жакмю в градините на Версайския дворец.

Талантливият стилист събра на един червен килим първородната дъщеря Дева на италианката от бившия й съпруг актьорът Венсан Касел, и втората му съпруга, вече бивша – Тина Кунаки.

Белучи беше изключително горда с дефилето на Дева, която наблюдава на първа линия от лодката си по подобие и на останалите гости на ревюто. 18-годишната Дева вече има натрупани в модното си досие участия в ревюта на много от световно известните дизайнери. Последният моден спектакъл с името Le Chouchou на Жакмю беше и поредното му предизвикателство, с което възхити и ентусиазира публиката, която наблюдаваше с бели чадъри за слънце. След като при предишните ревюта той беше избрал като място за представянето им лавандуловите полета на Прованс и солните находища на Арл и Камарг, сега дизайнерът се обърна към градините на Версайския дворец. Там представи колекцията си в бяло есен-зима 2023-24. Това е изключително елегантна линия, която предлага нов и модерен прочит на разточителния лукс от времето на крал Луи XIV. Модели като Джиджи Хадид, Кендъл Дженър, Дева Касел се разходиха по червения килим до тревата под погледите на гостите, които седяха в лодки. Сред тях беше и семейство Виктория и Дейвид Бекъм.

Майката на Дева беше горда с дъщеря си, но пред очите й дефилира й съпругата на предишния й мъж Венсан Касел – 26-годишната Тина Кунаки, която е от френско-сицилиански произход. Големият отсъстващ беше 56-годишният френски актьор, който пусна снимки в инстаграм профила си от Торино. На ревюто дойдоха и Ева Лонгория, Летисия Каста, Емили Ратайковски.

Моника Белучи наблюдава ревюто в лодката, скрита зад големи слънчеви очила в стил „холивудска звезда” и облечена с ленен костюм от сако и панталон в цвят патладжан на дизайнера Жакмю. Неотдавна 58-годишната италианка призна,че има връзка с 64-годишния режисьор Тим Бъртън, с когото беше снимана няколко пъти от папараци през изминалите месеци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.