Моника Белучи с филмова награда в Рим, грее до любимия си Тим Бъртън

0

Моника Белучи държа през цялото време ръката на любимия си Тим Бъртън в римската „Вила Масимо“, където отиде, за да бъде наградена за цялостно творчество за 2024 г. на филмовия фестивал „Златен глобус“. Той се организира от 64 г. от Асоциацията на чуждите журналисти в Италия.

Въпреки че италианската дива все още не е във възрастта, в която се получават подобни премии, тя беше наградена за цялостното си израстване и кариера в киното, реализирани след тази на модел. Облечената изцяло в черно актриса беше звeздата на вечерта в парка на Германската академия в Рим, където се събра накуп каймакът на италианското кино.

Американският продуцент и режисьор Тим Бъртън придружаваше с усмивка любимата си, докато тя беше под светлината на прожекторите. Двамата показаха как любовта може да срещне две сродни души и когато са 60-годишни. Белучи, която през септември ще стане на 60 г., посвети наградата си на 66-годишния Бъртън. Тези дни стана известно, че неговият филм Beetlejuice Beetlejuice ще открие следващото издание на Филмовия фестивал във Венеция. В него играе и Моника.

Звездната двойка седна на първия ред по време на церемонията на „Златния глобус“ до друго звездно семейство- Стинг и Труди Стайлър. Британският певец, който има имение в Тоскана, също дойде в ролята на придружител – на съпругата си, която получи награда за документалния си филм за Неапол. Той се нарича „Може ли да вляза? Ода за Неапол“ и е нещо като обяснение в любов към южния италиански град.

Освен Белучи и Стайлър, на римския фестивал бяха наградени и други жени за кино. Паола Кортелези получи премията за най-добър филм за дебютната си творба като режисьор „Все още има утре“, който постигна рекорд в боксофиса в Италия и е видян в 124 страни по света.

За дебютна творба беше наградена Маргерита Викарио със своя „Глория!“.Микаела Рамацоти беше определена за най-добра актриса заради своя филм „Феличита“. Елио Джермано пък взе наградата за най-добър актьор във филма „Доверие“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.