Моника Белучи за първи път заговори за връзката си с Тим Бъртън

0

Моника Белучи потвърди връзка с режисьора Тим Бъртън. Италианската актриса разказа за романса им в интервю за „Elle France“, на чиято корица позира, предаде БГНЕС.

„Радвам се, че срещнах този човек. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота. Познавам този човек, обичам го. А сега ще се срещна и с режисьора, още едно приключение започва. Обичам Тим и много го уважавам“, сподели тя.

По-рано стана известно, че 58-годишната актриса е поканена да изиграе главната роля в продължението на култовия филм „Beetlejuice“, режисиран от 64-годишния Бъртън. За романса им стана известно в края на миналата година, когато бяха заснети заедно. Френското издание Paris Match съобщи, че режисьорът и актрисата са се запознали още през 2006 г. по време на фестивала в Кан, но са се „сближили“ след фестивала „Люмиер“ в Лион.

Моника Белучи се раздели с френския художник Никола Лефевр преди четири години, преди това актрисата имаше 17-годишна връзка с актьора Венсан Касел, от когото има две дъщери. Те се разделиха през 2013 г. Тим Бъртън се разведе с актрисата Хелена Бонам Картър през 2014 г. след 13 години брак, двамата имат две деца заедно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.