Най-после Парис Хилтън показа дъщеря си Лондон

0

Хотелиерската наследница Парис Хилтън показа първите официални снимки на 5-месечната си дъщеричка Лондон.

Богаташката не бързаше да споделя кадри с дъщеря си, след като отнася гигантски хейт след всяка снимка на сина си Финикс, която публикува в социалните мрежи.

За сп. People тя каза: „Финикс и Лондон са всичко за мен. Аз съм най-щастливата жена на света. Омъжена съм за любовта на живота ми и имам прекрасно семейство. Ние сме най-добрият отбор и животът ми най-накрая е пълноценен.“

В чест на Лондон щастливата майка, която се изявява и като DJ, представи новата си песен „Fame Won’t Love You“. Покрай излизането ѝ Парис заяви: „Когато мислех как да представя Лондон, осъзнах, че най-добрият начин е с новата ми песен. Това е посланието към децата ми – винаги ще ви обичам и ще съм с вас“, поясни пред списанието Хилтън.

Последователите на Парис в социалните мрежи отдавна я подканват да сподели снимки на дъщеричката си, но досега и двама родители споделяха, че все още не са готови. Миналата година блондинката преживя тежки моменти, след като публикува кадри на сина си Финикс. Тогава мнозина коментираха, че главата на детето е непропорционално голяма и вероятно има някакъв проблем.

Парис и 43-годишният ѝ съпруг Картър Риъм имат общо две деца, родени чрез сурогатна майка.

Двамата с Картър се познават от повече от десетилетие, но връзката им започва едва през 2019 г. Две години по-късно вдигнаха сватба.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.