Нана се сбогува със сълзи със „Съдебен спор“, ето кой ще я замести (снимки)

0

Дългогодишната водеща на съдебното шоу „Съдебен спор“ по Нова тв Нана Гладуиш обяви, че напуска предаването. Причината е, че иска да се предизвика какво ще ѝ предложи животът извън него, но призна, че решението е било дори по-трудно от тези, които е трябвало да взима по време на лечението си от онкологичното заболяване. 

Предаването ще продължи с нова водеща, обяви главният редактор Жоро Игнатов, който изненада Нана лично в студиото. На изпроводяк екипът ѝ бе приготвил и видео с нейни култови реплики през годините. 

Шоуто е в ефира на Нова тв от 3 октомври 2010 г. и през всичките 13 години го водеше именно Нана Гладуиш. 

„Имам нужда да поема в различна посока, да си дам време. Това е линчо мой избор. Дори изборите по време на диагнозата ми не бяха толкова тежки. Животът ми мина тук! Едни от най-важните етапи преживях с вас. Жоре (Игнатов), след мъжа ми ти си единственият, който слушам“, каза Нана, която редуваше смях и сълзи в последните си думи в предаването.

Тя благодари на екипа за годините съвместна работа и положителни емоции.

„Благодаря ви, че се смяхте и плакахте заедно с мен. Тръгвам си, защото искам отново да предизвикам себе си и да видя какво може да ми предложи животът извън Съдебен спор. И помнете, че това не е шоу, а е реалният живот“.

Новата водеща на „Съдебен спор“ е Ромина Тасевска, позната на зрителите като част от панела на „На кафе“.

Поемам щафетата от Нана с благодарност и уважение. „Съдебен спор“ е емблематично предаване, което ще продължи да вълнува хората и да не ги оставя безучастни. За мен то е наистина уникално и се впускам в предизвикателството с много желание и амбиция да даваме трибуна за решаване на истински човешки проблеми“, коментира Тасевска.

Ромина Снимка: Нова тв
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.