Народната певица Росица Пейчева стана майка на 50 г.

0

Народната певица Росица Пейчева, която преди няколко месеца разкри, че на 50-годишна възраст очаква третото си дете, е родила син. Радостната вест съобщи самата тя в социалните си мрежи.

Малкият Георги проплака на 14 май в столична болница.

„Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ!!! Днес 14.05. с моя съпруг Ники станахме родители на едно прекрасно момченце! Да ни е живо и здраво, и с много късмет! БЛАГОДАРЯ на Господ Бог, Св. Богородичка и екипа, който се погрижи за нас!“, написа Росица.

Съпругът й Николай Петров е един от първите, коментирали публикацията. „Благодаря ти за всичко, миличка! Ти си моята мама, героиня! Гордея се с теб! Обичам те!“.

„Нашият Георги се роди, за да ни ощастливи и окрили още повече! Добре дошло, мамино юначе! Имаше сълзи, много сълзи и продължава да има! А на вас, добри и мили приятели, които през цялото време на моята бременност бяхте с МЕН, с НАС…БЛАГОДАРЯ!!! Най-важно: имайте крепко здраве, много любов, разбирателство, хармония, спокойствие….абе, от всичко, което го искате, нека идва при вас! Силни прегръдки!“, пише още развълнуваната майка във Фейсбук.

Певицата има две големи деца от първия си брак, а преди няколко години се венча за втори път именно за Николай.

В телевизионно интервю Росица призна, че тази бременност не е била планирана и в началото е имала колебания дали да задържи бебето. Но според нея има неща, които се случват така, както ги е решила много по-голяма сила от нас. За певицата тази бременност е по-различна, защото е по-осмислена и по-осъзната, и подкрепата от страна на нейната половинка в живота е много силна. 

Изпълнителката редовно споделяше снимки по време на бременността в своя Фейсбук профил. Пейчева е една от най-популярните народни певици у нас и е дългогодишна солистка на Виевската фолк група.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.