НАРОДНИ ЦЕНИ: Ски приключения в „Мальовица” (СНИМКИ)

0

Добри новини от най-бързо развиващия се ски курорт в България! От управата на „Мальовица” съобщиха, че тази събота подновяват нощното каране.

Най-хубавото е, че отворени ще бъдат пистите Голямата паничка, учебен влек №1 на Меча Поляна, транспортна пътека на Меча поляна, както и пистите Улея, Ръждавица и Стената.

Курортът е изключително посещаван от началото на ски сезона, като повечето гости споделят, че го харесват, защото природата е запазена, а съоръженията са обновени и са още по-надеждни и удобни.

„Това е едно от най-красивите и вдъхновяващи места за нас. Курортът разполага с добре отъпкани писти, добри условия и народни цени. Има условия и за опитните скиори, и за начинаещите.

В подножието на курорта е добре маркирана зоната за начинаещи, като има отделен сектор за най-малките, за да бъдат в безопасност. Качвайки се нагоре на писта „Ръждавица“, влизате в магическото царство.

Комплекс „Мальовица” предлага уникални терени за любителите на екстремните спускания. Уникално място, което с удоволствие бих посетил с приятелите си отново“, споделя един от посетителите в курорта, наслаждавал се на вълшебен уикенд.

И както стана традиция: Очакваме Ви горе!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.