Наша гимнастичка побърка Playboy (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

0

Бившата художествена гимнастичка от националния отбор на България – Йоана Николова, побърка германците с февруарския брой на Playboy. Instagram профилът на изданието публикува снимки от фотосесията.

„Всеки модел, който обича да се разголва като мен, мечтае един ден да се снима за Playboy. Горда съм, че вече достигнах този връх в моята кариера!“, споделя пред германското издание Йоана Николова.

Йоана стана първата българка, чиито предизвикателни снимки са включени в редовния брой на немското издание на Playboу. Преди една година Благовеста Цакова, позната на всички от реалити формата „Ергенът“ също се снима за Playboy, Германия, но в специален брой и календара към него.

Те не са единствените, които се появяват на корицата на „мъжката Библия“. Припомняме, че първата българка в Playboy е моделът и дизайнер Соня Васи, която заминава да живее в САЩ, където се снима за списанието.

На първата корица на българския Playboy изгрява Юлиана Кънчева, въпреки че в броя има много по-голяма звезда.

Най-любопитната фотосесия за Playboy е тази на примата на българската естрада Лили Иванова. Голите кадри предизвикват истинска сензация. Певицата се снима за списанието на 63 години. Лили Иванова съзнавала риска за имиджа си и дълго време преговаряла с екипа, за да са ясни условията ѝ. Всеки кадър бил гледан под лупа от самата нея. Тя лично разрешавала коя снимка да бъде използвана и коя не. Твърди се, че дори прибрала някои от най-предизвикателните кадри.

През годините в изданието се снимат много носителки на титлата „Мис България“, както и „Мис Плеймейт“, певици и модели.

Някои от най-култовите звезди на българския Playboy са Николета Лозанова, Камелия, Магдалина Вълчанова, Андреа, Росица Иванова, Златка Райкова, Венета Райкова, Диляна Попова и други.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.