Наско Михайлов стана татко

0

Актьорът и бивш ТВ водещ Атанас Михайлов се похвали в социалните мрежи, че двамата с любимата му Светла са станали родители.

Малкият Александър се е появил на бял свят през уикенда, като щастливият татко не пропусна да благодари и на лекарката, която е асистирала при раждането.

„ГОРД и БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВ съм да споделя, че преди малко се роди Александър, прекрасен малък човек, който направи мен и Светлето Ангелова родители. Благодаря ти за цялата обич и внимание, прелест моя. Обичаме те, момчето ни… Огромна благодарност на д-р Ковачева…ПРЕКРАСНА СТЕ“, написа Наско в социалните мрежи.

Припомняме, че Наско и Светла се сгодиха в началото на годината, като това се случи със съдействието на бившите му колеги от тв шоуто „Мело ТВ Мания“. Тогава, в столично заведение, водещият падна на колене и поиска ръката на любимата си.

Пръстенът, който тогава й беше поднесен, не беше реалният, а собственоръчно направен от колежките му, тъй като всичко било импровизация и Атанасов не носел със себе си реалното бижу.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.