Неймар кръшнал на бременната си жена, но по договор имал право

0

Неймар изневерил на бременната си половинка, но се оказа, че двамата са сключили договор, в който се посочва, че той има право на това, стига да се спазват някои правила.

Изглежда, че Неймар и Бруна Бианкарди не са толкова щастливи заедно, колкото показват в социалните мрежи. В сряда футболистът сподели напоителен пост в профила си в Инстаграм, в който се извини на Бианкарди, след слуховете, че ѝ е изневерил.

„Бру, правя това за теб и за твоето семейство. Оправдавам неоправданото. Но имам нужда от теб в НАШИЯ живот“, започва постът. „Видях колко си страдала и колко искаш да бъдеш до мен. И аз заставам до теб. Сгреших. Всеки ден рискувам да кажа, че съм сгрешил, на терена и извън него. (…) Всичко това удари един от най-специалните хора в живота ми. Жената, за която мечтаех, майката на моето дете. Дали това е засегнало семейството й, което днес е моето семейство“.

Според изданието „Em Off“ двойката има „споразумение“, което позволява на Неймар да бъде с други жени, стига да е дискретен, те да не са „момичета на повикване“, да ползва предпазни средства и „да не може да ги целува по устата“, цитира „New York Post“.

В крайна сметка тя му е простила, съдейки по последните ѝ постове в Инстаграм, на които са заедно на своето „gender review“ парти. 

Неймар и Бианкарди оповестяват публично връзката си през април 2022 г., а година по-късно Бруна забременява. Футболистът вече има едно дете, 12-годишния Дави Лука да Силва Сантос, от Каролина Дантас.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.