Невена и Венко напуснаха „Ку-ку бенд“

0

Певицата Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков напуснаха „Ку-ку бенд“. Новината съобщи създателят му и продуцент Слави Трифонов в профила си във Фейсбук. Ето какво още написа шоуменът, политик, музикант и собственик на телевизия „7/8“:

„След толкова много години заедно, след толкова много албуми, концерти, телевизионни предавания, барабанистът на „Ку-Ку Бенд“, Венелин Венков реши да тръгне по свой път, творчески и личен. Заедно с него по творчески, личен и астрален път тръгна и неговата жена – Невена Цонева, произлязла от наш телевизионен формат, а след това певица и основно бекграунд в „Ку-Ку Бенд“. Пожелаваме им творчески и лични успехи. Благодарим за прекрасните моменти и многото успехи.

Тъй като „Ку-Ку Бенд“ е по-важен от всичко, ние ще направим необходимите конкурси, за да се сдобием максимално бързо с нов барабанист и нова певица. Музиката на „Ку-Ку Бенд“ ще продължи да съществува“, заяви Слави Трифонов.

„КУ-КУ БЕНД, Завинаги ще сте в мен!“, написа дългокосият барабанист, който се разделя с колегите си след 30 години заедно. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.