Николчето изрева, че използват лицето ѝ за фалшиви хапчета за отслабване

0

Никол Станкулова, която представя времето по Нова тв, бе използвана във фалшива реклама на хапчета за отслабване.

Това е пореден случай, в който популярни лица са ползвани са фалшиви реклами на медикаменти. Неотдавна намесени в подобна измама бяха и лицата на сутрешния блок Мира Иванова и Виктор Николаев.

„Използват моето лице и лицата на популярни личности. Спекулират с доверието на когото могат. Рекламират през Google и така рекламата плъзва навсякъде”, предупреди днес тв водещата.

„Проблемът е, че този път са задълбочили. Когато кликнеш върху линка, излиза много дълго интервю как съм свалила 14 кг с лекота”, посочи Станкулова.

Според нея в състава на фалшиво рекламираните лекарства за отслабване има сходни съставки с медикаменти за Алцхаймер и Паркинсон.

Синоптичката на Нова тв сподели, че известната журналистка Валя Ахчиева се сблъскала с подобен проблем – името и лицето й били използвани за фалшива реклама на продукт за отслабване. След нейно разследване, сайтът с лъжливата информация бил свален, но в много кратки срокове бил създаден чисто нов сайт с абсолютно същото съдържание.

Никол посъветва хората да не вярват на фалшиви реклами и да не си дават парите за подобни продукти със съмнителен произход. За своята перфектна визия каза, че не прави нищо специално, само тича след двете си деца.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.