Николета Лозанова разказа за ада да имат дете с Ники Михайлов

0

Николета Лозанова публикува емоционален пост в социалните мрежи по повод раждането на нейното дете. Лозанова сподели колко специален е този момент за нея, като разкри и трудностите, през които са преминали с Ники Михайлов докато тяхното чудо, малката Борислава, се появи на бял свят.

„Няма правилен начин или точни думи, с които да започна този пост…Защото той касае истинския живот, а не този, който се преструваме, че живеем тук“, написа Лозанова.

„Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци… Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги. Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни…“

Щастливата майка не пропусна да благодари на всички лекари, които са се грижили за нея и дъщеричката и.

„Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. Близо 2 години в България не откриха какъв е проблема, но смело ми назначаваха излишни терапии и процедури“, разказа още тя.

Тя благодари и на мъжа до себе си – Николай.

„Човекът, който за мен е и начало и край и всичко… И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа.“

„Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят!“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.