Нисък рейтинг свали Николаос Цитиридис от екран

0

Николаос Цитиридис изненадващо обяви в петък вечер, че спират шоуто му по bTV след 4 години в ефира.

Най-вероятно причината е ниският рейтинг на предаването. В социалните мрежи хората се изказват със съжаление, че Цитиридката няма да е в ефир повече, но голяма част от потребителите признават, че изобщо не са гледали шоуто му.

Водещият ще се прости с телевизионната си публика следващата седмица, когато на диванчето му ще седнат първия гост в предаването – Юлиан Вергов, както и приятелката на водещия – Боряна Братоева.

„След 4 години на екран, bTV взе решението от следващия телевизионен сезон „Шоуто на Николаос Цитиридис“ да не бъде част от програмата на телевизията.

Най-просто казано, дами и господа – край! Това беше.

По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите – повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент – това е благодарност.

Че бяхме заедно с всички вас, че се запознахме, че работихме заедно, че имахме шанс да се учим един от друг. Много съм благодарен за всяко едно запознанство, за всяко едно приятелство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква шега или маркетингов трик – за съжаление не е.

Благодарен съм за още едно нещо – че ние ще успеем да си кажем телевизионно сбогом подобаващо. Ще бъде много хубаво и въобще няма да го правим тъжно.

Това, което ми остана да ви кажа сега – имаме още една среща, не забравяйте! Хубав уикенд, лека вечер и до следващия петък!“, каза на финала на предаването Цитиридис.

„Не ме питайте какво ще има на мястото на Шоуто, защото няма значение. Ще имаме финален епизод, в който ще си кажем телевизионно „довиждане“ (сбогом би било пресилено).

Нямам закодирано съобщение, в което да казвам причините за всичко това. Светът е така устроен и ние трябва да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, ако искате, гледайте в 22 часа финала“, добави той.

Припомняме, че „Шоуто на Николаос Цитиридис“ се излъчваше всеки делник от 22:30 до 23:30 часа. Впоследствие, заради очаквани по-добри рейтингови резултати, то се появяваше все по-рядко в ефир, дори беше спряно за месец през януари 2020 г., после отново се върна в ефир с променена концепция, докато не започна да се излъчва само по един път в седмицата. 

Николаос Цитиридис, роден в Атина, живее в България от 5-годишен. Учил е журналистика в СУ „Климент Охридски“. Професионалния си опит натрупва като радио водещ, репортер в онлайн медии, сценарист, блогър, автор и др. Като журналист в Offnews.bg през 2014 г. той печели наградата „Валя Крушкина – журналистика за хората“. От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна.

Първоначално Николаос става сценарист в продукционния екип на bTV през 2019 г., като запазва тази роля паралелно с работата си на водещ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.